Tirisi Moda armbandjes

Okee, je moet even in de buidel tasten voor deze armbandjes, maar dan heb je ook iets héél speciaals. En die 13e maand, kerstgratificatie of eindejaarsbonus die eraan komt, moet je wel aan iets moois en duurzaams besteden, toch? Zie het als een investering, want dat is het.

Het Italiaanse sieradenhuis Tirisi staat bekend om haar gebruik van schitterend gekleurde edelstenen. De sprankelende, glanzende, natuurlijk gekleurde stenen hebben een reputatie die ongeëvenaard is, en heeft het juweliershuis internationale roem bezorgd. Sinds kort is er ook een jongere, hippere en extravagante lijn toegevoegd aan hun collectie: Tirisi Moda. Een bijzondere lijn juwelen die 18 karaats goud combineert met zilver en prachtige edelstenen. Door het gebruik van zilver als tweede edelmetaal, wordt de prijs vriendelijker gehouden dan de originele Tirisi juwelen waardoor meer jonge modieuze ontwerpen mogelijk zijn geworden.  Hun slogan is trouwens ook heel hip: Born on the Catwalk, Worn in the City.

Ik begon te kwijlen toen ik hun Casablanca armbandjes zag. Prachtige kalfslederen bandjes met bedeltjes eraan van edelstenen brilliantjes en zilver. De bedels zijn zelf monteerbaar. Er zijn verschillende bedels: hartjes, balletjes, peertjes, sleutels, zelfs bedels in de vorm van een handtas….met of zonder briljant. Alles is mogelijk! De armband kan ook als collier gedragen worden. En de bandjes zijn er in allerlei kleuren, het lijkt wel een snoepwinkel! Ik raad je ook zeker aan om even hun website te bezoeken want dat is al een ervaring op zich! Okee, en nu nog de staatslotterij winnen…

De lederen armbandjes met gouden schuifje kosten kaal €299. De verschillende bedeltjes variëren in prijs afhankelijk van de edelsteen, aantal diamantjes en edelmetaal tussen de €299 en €3600.  Te koop bij o.a. Schaap & Citroen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch en Eindhoven. Of bij Alexander Juwelier Atelier in Leidschendam.

 

About Post Author

2 thoughts on “Tirisi Moda armbandjes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.