Virtueel naar de Spa

Je eigen boetiekje, werken als fashion designer, of een eigen spa runnen. Het kan allemaal in de virtuele wereld van Social Gaming. Ik ben al geruime tijd helemaal verslaafd aan het Facebook spel Mall World en het daaraan gekoppelde spel Fashion Designer. En nu dus ook aan de nieuwe app Spa Life!

In Mall World creëer je je eigen avatar en ben je eigenaresse van je eigen kleding- en accessoireswinkeltje. Je kunt je boetiekje helemaal zelf inrichten, kleding inkopen, en verkopen, en ondertussen zelf ook shoppen in de andere winkels in de mall. Je puppy, die je natuurlijk ook leuk aankleedt, huppelt vrolijk mee. Op de catwalk kun je je creaties aan de virtuele wereld tonen en zoveel mogelijk punten scoren. En verder kun je ook nog je vrienden en andere klanten stylingadvies geven. Het spel blijft je boeien omdat er steeds nieuwe collecties ontsloten worden, en de mall geregeld wordt uitgebreid met nieuwe winkels .De collecties zijn virtuele kopieën van fashionitems die je momenteel in de winkels en op de catwalk ziet. Een goedkoop alternatief dus om dat leuke highfashion tasje aan te schaffen!  http://apps.facebook.com/mallworldgame

je eigen ontwerp- en naai-atelier

Fashion Designer is een ander leuk spel op Facebook, wat gekoppeld is aan Mall World. In dit spel heb je je eigen ontwerp-en naai-atelier en moet je binnen bepaalde tijd een nieuwe outfit ontwerpen en naaien. Naarmate je hoger komt in levels, worden er meer stoffen en dessins ontsloten, en kun je gebruik maken van meerdere modellen. Vervolgens kun je je eigen ontwerpen tentoonstellen of verkopen in je boetiekje in Mall World. http://apps.facebook.com/fashiondesignergame

Sinds kort heeft Clarins, de Franse make-up gigant, een spel ontwikkeld waarin je je eigen virtuele Spa runt: Spa Life. Jouw taak is om manicures, pedicures en gezichtsbehandelingen te geven, en je wachtende klanten tevreden te houden met kruiden thee. Naarmate je meer verdient, kun je je productenlijn uitbreiden met crèmes en spulletjes en je spa professionaliseren met betere werkstations en meer diensten. De klanten stromen binnen dus het is wel aanpoten, want je hebt ook nog je reputatie hoog te houden. Naarmate je hoger in levels komt, kun je uiteindelijk zelfs punten winnen voor échte Clarins producten en monstertjes. http://apps.facebook.com/spa-life/ 

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.