Vriendenboekje voor Volwassenen

Ik had het er laatst nog over met een paar vriendinnen. Hoe leuk en grappig de vriendenboekjes vroeger waren.  Een highlight van de lagere school! Ik was dan ook blij verrast toen ik ontdekte dat er ook een vriendenboekje voor volwassenen op de markt is. Bij Liber Amicorum (DEZE WEBWINKEL BESTAAT NIET MEER), dat is Latijn voor “Boek van mijn dierbaren”, kun je uit twee verschillende ontwerpen kiezen. De vragen zijn natuurlijk niet: wat is je lievelingskleur? of wat is je hobby? maar meer in de richting van:

Onze eerste ontmoeting was:
Mijn leukste herinnering aan jou is:
Je bent mij dierbaar omdat:
Mijn tip voor een gelukkig leven is:
In dit restaurant kan je heerlijk eten:
Deze film moet je absoluut gezien hebben:
Mijn favoriete vakantiebestemming is:
Mijn succes recept is:
Ik wens je voor de toekomst:

Verder kun je er foto’s in plakken en is er ruimte om zelf wat te schrijven. Het is ook een stuk dikker en groter dan de boekjes van de lagere school (formaat 26,3 x 18,5 cm en 1,5 cm dik). Het boekje kan door 19 mensen worden ingevuld en is een leuk geschenk op een vrijgezellenfeest, bij een emigratie, of bij een afscheid van een collega. Of wat dacht je van gewoon voor jezelf om later in het bejaardentehuis terug te lezen?

Het Liber Amicorum kost €21,95 en is verkrijgbaar op de website en bij een groot aantal verkooppunten die op de website vermeld staan. (DEZE WEBWINKEL BESTAAT NIET MEER)

About Post Author

1 thought on “Vriendenboekje voor Volwassenen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.