Taartjes die geuren, kleuren en fleuren

Ken je ze al? De lieve aromatische taartjes die je in je oliebrander kunt doen? Er zijn verschillende benamingen in omloop: Soy Tarts, Soy Scents, Soy Melts, Soy Cups, Wax Potpouri of  Wax tarts. Ik heb ze ingekocht bij PearlMania, en daar worden ze Soy Scents genoemd. Je huis gaat er heerlijk van ruiken en ze zien er ook nog eens schattig uit. De Soy Scents zijn de grootte van een koekje en gemaakt van 100% natuurlijke eco sojawas. Ze zijn dus milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, en hebben daardoor een twee keer zo lange brandduur dan kaarjes van parrafine. Ze zijn geparfumeerd met heerlijke geuren en geurcombinaties als: Lavendel, Cottonflower, Black Raspberry & Vanilla, Cinnamon Bun, Ginger Pear Apple, enz enz.

Het gebruik is ook heel simpel. Je legt je Soy Scent gewoon in je oliebrandertje en steekt het theelichtje eronder aan, that’s it! Er komt geen water aan te pas. De Soy Scent begint al snel te smelten en geeft een heerlijk aroma af. De oliebrandertjes kun je kopen bij de Xenos, Blokker, of De Tuinen. De Soy Scents kosten €0,90 per stuk en worden per 4 stuks verpakt in een kleurig organzazakje. Een heel leuk alternatief voor de druppeltjes essentiële olie en water in je brander. En zoals de webshop beloofd zijn ze fleurig, kleurig en geurig! www.pearlmania.nl

About Post Author

1 thought on “Taartjes die geuren, kleuren en fleuren

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.