Soapy

Ik ben een echte soapy, als in zeepverzamelaarster. Ik heb zoveel zeep, dat ik mijn eigen zeepwinkel zou kunnen beginnen. Het is de combinatie van geur en kleur wat mij telkens weer doet bezwijken om er één bij te kopen. En omdat ik zoveel reis, kom ik ook steeds wat nieuws tegen. Zo heb ik mijn verzameling Castelbel zeep een paar jaar geleden in Cardiff gekocht. In Nederland zijn ze overigens ook te koop bij La Savonnerie in Amsterdam. Een super leuke zeepwinkel waar ik als soapy ver uit de buurt moet blijven.

De Castelbel zepen zijn fors van formaat en geuren rijkelijk. Ze worden gemaakt in Portugal met olijf- palm- en kokosolie. Allemaal super goed voor je huid. En de verpakking is romantisch, met een Mediterane inslag. De geuren brengen je in een mediterane sfeer, alsof je tussen de boomgaarden wandelt in Portugal. Je hebt de fruitcollectie en de bloemencollectie. Vijg met peren, kiwi met limoen, Sinaasappel of Citroen met Salie. Of wat dacht je van Orange Blossom, Frangipani en Honeysuckle?

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.