Manicure in je Handtas

Lange mooi gelakte nagels, wie wil het niet? Maar als je vaak met je handen in het sop zit, worden ze snel broos en breekbaar. Goed vijlen, en regelmatig lakken is de truc, en dat hoeft geen tijdrovende opgave te zijn. Met deze 3 nagel essentials in je handtas, kun je op elk moment van de dag  je nagels bijwerken.

1.  Ciaté nagellak remover met chocolade geur

Je nagellak weghalen hoeft geen stinky business te zijn want nu is er de nagellak remover Ciaté met de heerlijke geur van witte chocolade.  In een mooie vrouwelijke fles van 125 ml kun je tientallen keren je nagels een nieuwe look geven. Door toevoeging van vitamine E is het ook nog eens verzorgend. (Verkrijgbaar bij ModeMusthaves, €17,99)

2. Quick E druppels van Essie

Met een paar druppeltjes Quick-E van Essie drogen je pas gelakte nagels  extra snel en  zijn ze beschermd tegen uitlopen en afbrokkelen. Bovendien geeft het je nagels een extra glans door de toegevoegde silliconen. (verkrijgbaar bij Babassu, 15 ml €19,95)

3. Itty Bitty vijltjes in een luciferdoosje

De miniscule vijltjes van Tweezerman neem je probleemloos mee in je handtas. Ze zitten in een kleurrijk luciferdoosje met leuk dessin. Gespleten en gebroken nagels zijn binnen no time weer opgelapt met de ruwe en zacht zijde. Dit is pas stijlvol vijlen! Let maar eens op hoe je jaloerse blikken krijgt als je dit hippe doosje uit je tas trekt! (verkrijgbaar bij Tweezerman, €5,50)


About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.