Oehoe! Handgemaakte Uiltjes

De trend van de uil viert nog steeds hoogtij. Je ziet de uiltjes overal opduiken, op kleding, behang, muurstickers, schriften, servies, dekbedden, waarop eigenlijk niet?  Kom dan nog maar eens met een uniek idee met uiltjes. Maar 30s Magazine zou 30s Magazine niet zijn als ze niet iets exclusiefs in deze uilenrage kon vinden: De Dotties van Dotalicious!

Dotties zijn kekke handgemaakte uiltjes van speciale design stoffen. Wat een Dottie écht exclusief maakt, is het feit dat je de stoffen van de uiltjes zelf kunt kiezen en combineren. Zo heb je naast een zelf gekozen design ook een uniek handgemaakt exemplaar. Naast dat de Dotties leuke design accessoires zijn voor in huis, zijn ze uitermate geschikt voor baby’s en kinderen. De extra opties zoals belletjes, labels en geluidjes zorgen ervoor dat een Dottie al snel het favoriete maatje wordt. Wat designs betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Alle stoffen zijn limited en speciaal geselecteerd.

Op de website kun je in 5 stappen je eigen uiltje samenstellen. 

stap1: Kies uit 5 verschillende formaten

stap 2: Kies je basisstof

stap 3: Kies de stof voor op het buikje

stap 4: Kies de stand van de ogen

stap 5: Extra opties zoals de naam op de achterkant of leuke bijpassende labeltjes

Een uniek en heel persoonlijk (kraam)cadeau dus! www.dotalicious.nl

About Post Author

1 thought on “Oehoe! Handgemaakte Uiltjes

  1. Ze zijn heel leuk die uiltjes, in verschillende maten en helemaal naar smaak! Voor de liefhebber… er wordt op dit moment een nieuwe webshop gestart met de naam NaNies Creaties. Ook zij maken verschillende leuke creaties, geen uiltjes, maar wel andere vormen knuffeltjes, slabbers en baby- en kinderdecoraties! Kijk hiervoor eens op hun facebookpagina, de webshop is namelijk nog niet open.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.