Nagels lakken op je iPhone

De nagellakmerken OPI en Essie zijn momenteel hot en happening. Ik heb geen echte voorkeur voor een merk, maar kijk meer naar de kleur. OPI heeft bij mij echter nu een voorsprong genomen met de introductie van een app voor je iPhone waarmee het assortiment in handbereik wordt gebracht. Met de app kun je  nagellengte en huidskleur aanpassen, en vervolgens al hun 200 kleuren uitproberen. Je favorieten kun je opslaan, of delen via je Facebook. Zo heb je je lievelingskleur in de pocket al voor dat je het gekocht hebt.

De kleuren en collecties zijn overigens té leuk met namen als Not really a waitress, Tasmanian devil made me do it, Louvre me louvre me not, Eiffel for this color,  en ga zo maar door. Geweldig toch?

Klik hier om de app meteen te downloaden.

About Post Author

1 thought on “Nagels lakken op je iPhone

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.