Lijstjes maken kan leuker

Heb jij ook een geheugen als een zeef? Het schijnt typisch iets voor vrouwen te zijn om lijstjes te maken. Op bonnetjes, losse papiertjes, en op post-its. Ik weet er alles van! Geef je radertjes in je hoofd even wat rust met de leuke Notepads met to-do-lijstjes van Susie Ghahremani. Elke notepad bevat 50 to-do-lijstjes in postkaartformaat. Een to-do lijstje maken was nog nooit zo leuk. Na je dag kan je de bolletjes inkleuren: Done of Do Later! €9,50 bij Papiermier.be

Ben je echt een warhoofd en vergeet je je to-do-lijstje of raak je het kwijt? Dan hang je ze toch gewoon aan de deurknop van de voordeur? De deurhanger lijstjes van The Paper Princess zijn gewoon té leuk. Je hebt 3 verschillende: een to-do-lijstje voor heel de week, een boodschappenlijstje, en een lijstje om alles wat in je opkomt neer te pennen. Je bestelt ze per 10 stuks voor $12.


About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.