Een Retro Dress to Impress

Vorige week werd mij door een lezeres gevraagd of ik een adresje wist waar men kleding verkoopt zoals in de hitserie PanAm. Voor degenen die de serie niet kennen: PanAm is een serie op Net5 (in de USA op ABC) wat zich afspeelt in de jaren 60 en gaat over de stewardessen van de vliegmaatschappij Pan American Airways. In die tijd was PanAm de meest glamourous en prestigieuse manier om te vliegen. De stewardessen worden gevolgd tijdens de vluchten maar ook in hun privéleven en op hun bestemming. Zij dragen dan de meest stijlvolle, vrouwelijke fashion van die tijd. Prachtige jurken, kokerrokjes en elegante blouses.

Terugkomend op de vraag van de lezeres…ik moest vorige week nog het antwoord ‘nee, zover ik weet alleen in vintagezaakjes” verkopen, maar dat is nu anders. Gisteren ontdekte ik namelijk dat Modcloth.com een grote collectie aan retro outfits heeft. Jurken, bikini’s, schoenen, you name it! En het goede nieuws is dat ze ook internationaal leveren.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.