Zoete kunstwerkjes

Kleine zoete creaties in allerlei vormen en smaken. Ze maken je volgende theepartijtje extra speciaal. Ik heb het over de suikervormpjes van Belle de Sucre. Belle de Sucre fabriceert de kleine kunstwerkjes in een kasteel in Cornou, Frankrijk. Behalve hun aparte vormen, hebben de suikervormpjes ook een kleurtje en een smaakje. De unieke sculpturen worden met de hand gemaakt en bevatten alleen maar biologische ingrediënten, zoals vruchtenpulp, natuurlijke bloemextracten, koffie en cacao en natuurlijke kleurstoffen.

De smaakjes van de suikertjes variëren van cacao, tot frambozen, sinaasappel-ananas, en roosjes. Je kunt ze gebruiken ter decoratie voor cake, op een bord of tafel, of gewoon écht gebruiken in je kopje thee. Je kunt kiezen uit verschillende verpakkingen, allemaal even romantisch met een vintage uitstraling.  Voor elk feestje is er wel een vormpje: Birkin bags of lingeriesetjes voor een theepartijtje met vriendinnen.  Knopen, autootjes, hartjes en visjes voor een kinderfeestje. De ‘edge’ suikertjes hebben een inham zodat je ze elegant op de rand van een kopje kunt plaatsen. En ga zo maar door!  Bekijk de stylish website van Belle de Sucre voor de vele vormen en smaakjes. Belle du Sucre is o.a. te koop bij Table et Ambiance of bij John Lewis.

About Post Author

4 thoughts on “Zoete kunstwerkjes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.