Cartolina apps

Ik heb twee super cute iPhone apps ontdekt die ik gewoon moet delen. Cartolina Postale, en Cartolina Cards! Beiden zijn digitale versies van het bekende luxe stationery merk Cartolina wat ondermeer wereldwijd verkocht wordt bij exclusieve boetiekjes en winkels als Harrods, Liberty of London en Anthropologie.  Ook heeft Cartolina naam in de cadeauwinkels van de meest iconische kunst instituties ter wereld zoals the Smithsonian, the Victoria & Albert and The Britsh Museum. Het merk staat bekend om haar illustraties die vintage geinspireerd zijn, en een mix zijn van internationale historische objecten, flora en fauna.

De Cartolina Postale app is bedoeld om kaarten te creëren met behulp van prachtig ontworpen templates en toevoeging van je eigen foto. De kaart kan vervolgens als e-mail, tweet, of als échte papieren ansichtkaart verstuurd worden…wereldwijd! Deze iPhone app is gratis, en de kosten voor het printen en versturen van een ansichtkaart zijn $2,99. Er zijn in totaal 32 cute ontwerpen om uit te kiezen.

De Cartolina Card app is bedoeld om ‘Cartograms” te versturen: lieve teksten en berichtjes die je verstuurt als e-mail, sms, instagram of facebook-post. Je kunt kiezen uit 18 prachtige vintage, shabby chic ontwerpen. Deze app is niet gratis maar het kleine bedrag meer dan waard . De collectie kan voor nog eens 0,79 ct worden uitgebreid met een bonus in-app collectie van 9 designs. Alle kaarten kunnen onbeperkt verstuurd worden dus je haalt je geld er zeker uit.

Bekijk de Cartolina Postale website voor meer indrukken en informatie. Meteen downloaden kan hier. Voor de Cartolina Cartograms ga je naar de algemene Cartolina Cards website.

About Post Author

3 thoughts on “Cartolina apps

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.