Ettika om je pols

Elke keer zit ik weer kwijlend de website van Ettika te bekijken. De armbandjes zijn allemaal zo uniek en mooi. Vooral de nieuwe collectie ‘Vintage’ doet mijn hart sneller kloppen. Een kaleidoscoop aan oogstrelende, gekleurde vintage linten, gevlochten en verweven met goud en kleine kristalsteentjes voor de bling en een franje detail om het een speelse uitstraling te geven. Er zijn zowel felle kleuren als pasteltinten, dus voor ieder wat wils.

Een andere favoriet van mij zijn de animal print armbandjes. Deze zijn gevlochten van huid en kristallen steentjes met een schuifknoopje om de juiste maat te bepalen. Stoer en chic tegelijk. De bangles met mooie inspirerende spreuken zijn tijdloos. Ze zijn er in goud-,  zilver- en rosé-goud. Helemaal van nu zijn de gevlochten armbandjes met kralen en een knoop. Ik kan nog uren doormijmeren over de armbandjes van Ettika, maar een beter idee is om even zelf de website te bezoeken, dan snap je wat ik bedoel. Ettika armbandjes zijn verkrijgbaar in de online shop, en ik heb ze ook gespot bij de Bijenkorf.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.