Ladurée Stationery

We kennen allemaal wel de overheerlijke macarons van Ladurée. Maar door de jaren heen is er een ware Ladurée lifestyle ontstaan met heerlijke beautyproducten en prachtige geschenken. Helaas hebben we geen vestiging in Nederland en moeten we het doen met de dichtsbijzijnde vestigingen in Parijs, Genève, London of Luxemburg. Wil het nou dat ik een goed adresje in Nederland weet waar je de chic ontworpen stationery van Ladurée kunt kopen!

Bij de Nederlandse online store LikeStationery.com kun je  exclusieve en inspirerende statonery kopen van internationaal gerenomeerde merken als Orla Kiely, Mark’s, en dus Ladurée. En nu de geschreven brieven en kaarten hun come back maken, en iedereen aan het plakken geslagen is met ‘masking tape/washi tape, kan Ladurée zich ook op die markt storten. Ja, je leest het goed, Ladurée heeft haar eigen masking tape! Gaaf, of niet? De inktstempels zijn overigens ook plaatjes. En wat dacht je van de mooie stickers en kleine cadeaukaartjes die in een elegante doos komen?

Rolletjes Maskingtape, houten stempelset en stickerset

About Post Author

2 thoughts on “Ladurée Stationery

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.