Artogram app

Afgelopen weken heb ik na lange tijd weer intensief gezocht naar nieuwe en leuke apps voor mijn iPhone. Vorige week blogte ik al over de Cartolina apps. In diezelfde zoektocht stuitte ik op nog zo’n geweldige app: Artogram. De Artogram app is voor zowel de iPhone en iPad en maakt het mogelijk om zeer fraaie eCards digitaal te versturen. Toch is deze app anders dan andere eCard apps. De kaarten zijn namelijk illustraties van toonaangevende kunstenaars en illustrators. Bij elke kaart kun je de informatiebutton raadplegen om meer te weten te komen over de maker en haar/zijn andere werk. Ik heb het over grote namen als Katie Daisy, Ashley Percival, Michelle Morin, Cathy Delanssay, Maja Lindberg, Kristiana Pärn en Christian Voltz.

Een andere leuke bijkomstigheid is dat je de collectie illustraties van je favorieten kunt uitbreiden met in-app collecties. De app is zeer gebruiksvriendelijk en als je je tekst hebt toegevoegd kun je de kaart verzenden als e-mail, SMS, Tweet, of posten op Facebook. Wat ik zo leuk vind, is dat je er bijvoorbeeld ook een mooie quote op kunt zetten, het naar jezelf kunt mailen en van de jpeg een print kunt laten drukken voor op je prikbord of om in te lijsten.

About Post Author

1 thought on “Artogram app

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.