Instagram + iPhonehoesje = Casetagram

Weer zo’n leuk initiatief met instagram! Mijn blog over de Stickygrams (instagram + magneten) werd al enthousiast ontvangen. En nu is er dus ook een bedrijfje dat van jouw instagram foto’s een iPhone hoesje kan maken. Is dat niet leuk?

Casetagram werkt heel eenvoudig: Je logt op hun website in met je username en password van instagram. Vervolgens zie je al je foto’s die je ooit gemaakt hebt met instagram in beeld verschijnen. Vervolgens kies je een hoesje: wit, zwart of transparant. De tool bied je 7 verschillende lay-outs om uit te kiezen waaronder polkadots, sterren, een raster of hartjes. Eventueel kun je ervoor kiezen om er een grijze fotofilter op te doen zodat al je foto’s dezelfde tint hebben wat natuurlijk meer rust creëert. D.m.v. drag and drop stel je je gewenste opstelling van de foto’s samen. Kind kan de was doen!

De Casetagram is $35 en shipping is gratis.

About Post Author

2 thoughts on “Instagram + iPhonehoesje = Casetagram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.