International Women’s Day

Vandaag is het International Women’s Day. Het thema dit jaar is: Connecting Girls, Inspiring Futures. International Women’s Day is elk jaar op 8 maart om te vieren wat vrouwen bereikt hebben op economische, sociale en politieke vlakken. Organisaties, overheden en charitatieve instellingen kiezen vaak nog een eigen thema wat meer aansluit bij hun lokale context. Zo heeft de United Nations dit jaar als thema: “Empower Rural Women – End Hunger and Poverty”, en het Europese Parlement:  “Equal pay for work of equal value”.

In het kader van de International Women’s Day deel ik vandaag een aantal prachtige foto’s van vrouwen die hun schoonheid, kracht en vrouwelijkheid in alle grandeur laten zien. De foto’s zijn afkomstig van de iPhone app Fotopedia – Women of the World.

Taghjijt - Marokko
Taipei - Taiwan
Kangandissou - Ivoorkust
Arles - Frankrijk
Tanguelan - Ivoorkust
Zarzis - Tunesie
Mumbai - India
Singapore
Tehuantepec - Mexico
Nizhny - Rusland
Tokyo - Japan

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.