Dutch Treat in Knallende Kleurtjes

Nu het voorjaar haar intrede doet, krijg ik ook weer zin in frisse en knallende kleurtjes op mijn nagels. Mijn favoriete merk is nog steeds OPI, en de OPI app vind ik nog steeds een ideale manier om vooraf alvast te oriënteren welke kleur het moet worden. OPI heeft sinds februari een super leuke Holland collectie met knallende kleurtjes. De twaalf tinten zijn geïnspireerd door het kleurenpallet van het Nederlandse landschap, de levendige tulpen, het groene polderlandschap met z’n windmolens de en bedrijvige grachten. De collectie bestaat uit een selectie van felle kleurtjes – waaronder een zonnig oranje, een zinderend koraalrood en twee wonderschone rozetinten – die worden aangevuld met koelere, glinsterend paarse tegenhangers. Daarnaast maken elegante neutrals, twee glanzende blauwtinten en een crème-zeegroen het kleurenpallet helemaal compleet.

De namen van de nagellakjes zijn, zoals we dat gewend zijn van OPI, weer hillarisch:

A Roll in The Hague – oranje

Red Lights Ahead…Where?  koraalrood, geinspireerd door de Wallen

Kiss Me on My Tulips  felroze zoals de tulpen

Pedal Faster Suzi!  parelroze

Dutch ’Ya Just Love OPI? diep paars

Vampsterdam  donkerpaars  voor de vamp

Did You ’ear About Van Gogh?  zandkleurig

Thanks a WindMillion  groen zoals de wei

Wooden Shoe Like to Know?  chocoladebruin

I Have a Herring Problem   hemels-blauw

I Don’t Give a Rotterdam!  staalblauw zoals de skyscrapers van Rotterdam

Gouda Gouda Two Shoes  roze tint

About Post Author

1 thought on “Dutch Treat in Knallende Kleurtjes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.