A Dress to Impress

Ben jij de nieuwe Versace? Het zou zomaar kunnen! Een jurkje designen wat niemand anders heeft?…het kan! En je hoeft er niet voor te kunnen naaien of schetsen. Bij United Styles ontwerp je namelijk online je eigen jurkje en zij doen de rest. Je selecteert, combineert, kleurt en creëert, en de experts gaan er mee aan de slag en naaien jouw droomjurkje met de hand tot een uniek ontwerp. Je start met de keuze van het model: overslag, strak, sportief of een blouse-jurk, you name it! Vervolgens kun je bepalen of je er een kraagje, mouwen, riempje, plooitjes etc op moet. Daarna kies je de stof. Er is keuze uit effen stoffen en print stoffen, en bovendien kun je de kleur, plaatsing en het formaat van de motieven helemaal zelf bepalen. Wil je een multi-stoffen jurk? Andere kleur mouwen of een contrasterend kraagje? No problemo! Je kunt net zoveel knippen en inkleuren als je zelf wilt. Tot slot kun je je ontwerp in 3D bekijken, bestellen en delen op je sociale media. Bekijk hier het filmpje met alle mogelijkheden of ga meteen aan de slag op de website.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.