Picknicken

Eén van mijn favoriete bezigheden in de lente en zomer is picknicken. Aangezien ik geen tuin heb, spreek ik vaak met vriendinnen af om in het weekend te gaan picknicken in het park, in het gras langs het kanaal, in een boomgaard, of op het strand. Ik kan intens genieten van een simpele picknick in het zonnetje. Alleen de voorbereiding al, en het inpakken van mijn mand is een feestje voor mij.

Onlangs heb ik een geweldig webwinkeltje ontdekt wat zich enkel en alleen richt op picknicken: Het Leven is een Picknick. Ze verkopen de leukste en origineelste picknick manden, kleden, servies, en eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagde picknick. Ook handig zijn de tips, recepten en adresjes waar je leuk kunt picknicken. Ik heb een aantal leuke manden uitgezocht. Wil je hun gehele assortiment zien, kijk dan hier.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.