In de Paassfeer

Ik ben druk bezig met de paasdecoratie en in mijn hoofd ook al met de paastafel. Omdat het allemaal work in progress is, kan ik er nog niks van delen. Wat ik wel kan delen om inspiratie op te doen,  is mijn kleurrijke paastafel van vorig  jaar. Ik had toen vooral veel felle kleuren.  Ik had tijdens de paasbrunch speciaal voor de kinderen een vrolijke tafel gecreëerd met grasmatjes, kuikentjes en chocoladedieren, afgewisseld met heel veel kleine vaasjes in verschillende vormen en hoogtes gevuld met verschillende bloemen. Dit gaf een echt weelderig tuingevoel.  De grasmatjes vind je o.a. voor een prikkie bij de Xenos.

De servetten had ik als kleine haasjes gevouwen, naar een idee van Martha Stewart. De instructie vind je hier. Martha Stewart is voor mij elk jaar weer een grote inspiratiebron. De katoenen servetten en het groen-wit geblokte tafelkleed zijn van Dille & Kamille.

Voor het paasdiner had ik op elk bord een gekleurde bloem gelegd, gemaakt van een ei en crèpe-papier. Een aantal had ik gegroepeerd in kleine vaasjes op de salontafel gezet ter decoratie.  Het idee kwam van Martha Stewart en de werkbeschrijving om ze te maken, vind je hier.

Pasen is voor mij geen Pasen zonder de vrolijk gekleurde zoete jellybeans. Ze kwamen super leuk uit in Martha Stewarts Daffodil Candy Cups. Heel simpel om te maken en de kids vonden het super. Jellybeans zijn o.a. te verkrijgen bij de Hema.

About Post Author

2 thoughts on “In de Paassfeer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.