Petit Chic: Mediterrane Merken voor Modebewuste Kids

Dit weekend is de boutique Petit Chic gelanceerd: Een online store met mediterrane baby- en kinderkleding. Petit Chic verkoopt high fashion en prêt-a-porter mode voor jongens en meisjes die eens wat anders willen. Bekende mediterrane merken uit Spanje, Frankrijk, en Italië worden hierdoor bereikbaar gemaakt voor het Nederlandse publiek. Zo is Petit Chic de eerste en enige winkel in Nederland die Cacharel Nouveau Né kinderkleding verkoopt. Bovendien wordt er van elke collectie een beperkt aantal items ingekocht waardoor je altijd een exclusief kledingstuk in huis haalt.

De verschillende collecties worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, veel handwerk, en prachtige pasvormen. Petit Chic verkoopt merken die bij veel celebrities hoog op de wensenlijst staan. Italiaanse merken als Il Gufo, La Stupenderia, en Simonetta. Franse sprookjesachtige high fashion en En vogue van Cacharel en Troizenfants. Of de Spaanse knitwear en traditionele vormen van Paz Rodriguez en, Pili Carrera, en Belan. Stuk voor stuk gerenomeerde modehuizen die de toon zetten in het mediterraanse modebeeld.

De lancering van Petit Chic komt op een moment dat we allemaal op zoek gaan naar luchtige zomersets, stoere outfits, en sprookjesachtige pastels voor komend zomerseizoen. Perfecte timing dus! Want met een leuke set van Petit Chic zit je eigenlijk met je hoofd al in het landelijke Frankrijk, aan de Italiaanse kust, of tussen de Spaanse wijnranken. Wil je iets bijzonders en sfeervols voor je kleine V.I.P. dan is Petit Chic the place to be!

About Post Author

2 thoughts on “Petit Chic: Mediterrane Merken voor Modebewuste Kids

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.