Ted Baker Zomercollectie 2012


Bij het zien van de spring/summer collection 2012 van Ted Baker was mijn hart meteen verkocht. Zo kleurrijk, zo vrolijk! Dit seizoen zijn er heel veel mini-jurkjes, luchtige maxi-jurken, broekpakken, bloemdessins en felle kleuren. Samengevat: Zwierige stoffen, mooie pasvormen, jong, fris en vrouwelijk. Vooral de Rose Bug collection vind ik geweldig! Het is een beetje 1950s. Ik kon mezelf maar moeilijk losmaken van een kort wit jasje met bloemen, insecten en vlinders. Het is een klassiek model met een moderne twist door gebruik te maken van het frisse dessin. (Ted Baker is o.a. te koop bij de Bijenkorf)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: