3 maal DIY Paasdecoraties

Eieren verven, knutselen, plakken en knippen. Do It Yourself  (DIY) paasdecoraties zijn eigenlijk veel leuker dan gekochte spulletjes. Je hoeft geen doorgewinterde ‘crea Bea’ te zijn om toch heel leuke accessoires en versieringen te maken. Vandaag deel ik 3 van mijn eigen geknutselde paasdecoraties.

Maak van een leeg verfblik een sierpot: Leeg verfblik beplakt met vlinder maskingtape (PSIkHouvanJou) met een craftlabel met craft vlinder en vogelstempel (artjourney) en bloemetjes decoratietape (Hema). Het kleine blikje was van een Hip and Hippie geurkaars en heb ik beplakt met deco tape (Papiermier of Studio Stationery). Porseleinen haasje (Intratuin)

Geinspireerd door Caroline van de blog The Little Things heb ik deze twee potten gemaakt. Je kunt ze vullen met bloemen, een kaarsje, iets lekkers, wat je maar wilt. Benodigheden: glazen potten, kant, touw, lint, mooie knoopjes, spray-lijm, maskingtape en mooi papier. Knip het kant op maat en spray het met lijm in. Plak het op de glazen pot. Beplak het deksel van boven met mooi papier en aan de zijkanten met maskingtape. Wikkel het lint en touw om de pot.

Geinspireerd door Lesly’s gastblog op decor8 heb ik deze paaseieren geverfd met acrylverf. Vervolgens haal ik met een lange naald raffialint door de eieren heen en hang ze boven de paastafel.

About Post Author

1 thought on “3 maal DIY Paasdecoraties

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.