Seeds & Wishes

De postkaart is een heuse comeback aan het maken. Want ondanks alle digitale media, willen we soms gewoon nog iets leuks in de brievenbus krijgen. Ik was daarom des te meer verheugd toen ik de Seeds & Wishes ontdekte. Ze zijn al bijna een jaar op de markt, maar ik had ze nog niet eerder gezien.  Seeds & Wishes zijn een wens in de vorm van een zakje aarde met zaadjes. Omdat het zakje een zogenaamd sta-zakje is, vormt het geheel een kweekpotje en kan je plantje of bloem er dus gewoon in groeien. Op de achterkant van het zakje kun je het adres en een boodschap invullen. Voorzien van een postzegel kan het per reguliere post verstuurd worden door heel Europa.

Elk zakje bevat circa 200 ml speciale kweekaarde zodat de zaden goed kunnen kiemen en ontwikkelen. De zaden hebben bovendien een hoge kiemkracht, d.w.z. dat ze ook na enkele jaren nog uit zullen komen.

De collectie bestaat uit 56 soorten, dus er is voor elke gelegenheid of persoon wel wat leuks uit te zoeken. Ik vind ze geweldig, want een postkaart is leuk, maar een Seeds Wish is toch helemaal uniek? Het is een cadeautje in je brievenbus waar je nog heel lang plezier van kunt hebben. Een wens die groeit!

Seeds & Wishes is o.a. verkrijgbaar bij Intratuin en een zakje kost €4,95. De collectie bestaat uit de volgende zaadjes en wensen:

Korenbloem, Happy birthday
Slaapmutsje, tijd om te rusten

Cayenne peper, opkikker
Klaver, Veel geluk
Chili, vind je lief
Klaproos, Happy birthday
Mini Gerbera, gefeliciteerd
Zonnebloem, Zonnige groet
Vergeet me niet, Ik denk aan jou
Lathyrus, jij geeft mijn leven kleur
Oostindische Kers, je laat me weer opbloeien
Lavendel, Beterschap
Bosaardbei, bedankt
Basilicum, gefeliciteerd
Korenbloem, gefeliciteerd
Cosmea, Happy birthday
pepertjes, vind je lief
Geluksklaver, Veel geluk
Marigold, wens je goud
Wilde Klaproos, Happy birthday
Mini Gerbera, gefeliciteerd
Zonnebloem, Zonnige groet
Vergeet me niet, ik vergeet je niet
Lathyrus geuroase, Happy birthday
Oostindische Kers, met fleurige groet
Lavendel, beterschap
Bosaardbei, goede oogst!
Basilicum, kom je bij me eten
Korenbloem, gefeliciteerd
Pepertjes, met warme groet
Hot Pepper, met warme groet
Geluksklaver, Veel geluk
Marigold, wens je goud
Wilde Klaproos, Happy birthday
Mini Gerbera, gefeliciteerd
Mini Zonnebloem, Zonnige groet
Vergeet me niet, Ik denk aan jou
Lathyrus, Beterschap
Oostindische Kers, gefeliciteerd
Lavendel, bedankt
Bosaardbei, gefeliciteerd
Basilicum, Beterschap
Korenbloem, Happy birthday
Slaapmutsje, Ik denk aan jou
chili peper, vind je lief
Geluksklaver, Veel geluk
Marigold, je bent goud
Wilde Klaproos, Happy birthday
Mini Gerbera, je laat me weer opbloeien
Zonnebloem, je bent mijn zonnetje
Vergeet me niet, ik denk aan jou
Lathyrus geuroase, happy birthday
Oostindische Kers, gefeliciteerd
Lavendel, Beterschap
Bosaardbei, gefeliciteerd
Basilicum, gefeliciteerd

About Post Author

1 thought on “Seeds & Wishes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.