Scentchips

De nieuwste geursensatie voor in je huis, over komen waaien vanuit de Verenigde Staten, zijn de scentchips. Misschien heb je ze al zien liggen bij drogist Moooi of een kadowinkeltje. De kleine waxvormpjes in 36 verschillende geuren en kleuren, en in de vorm van kleine blaadjes en bloempjes, zijn zonder olie of water bruikbaar op je oliebrandertje. Nadat je het waxinelichtje hebt aangestoken, begint de wax langzaam te smelten waardoor een heerlijke intense geur verspreid wordt. Maar je kunt ze ook in een schaaltje ergens neer zetten als potpourri voor een subtiele geursensatie.

Het unieke aan de scentchips is, dat je zelf je persoonlijke geur kunt samenstellen door verschillende geuren te mixen. Om je op weg te helpen krijg je bij aankoop een gratis boekje erbij waarin verschillende combinaties worden geadviseerd. De recepten variëren van fruitig, bloemig, kruidig, tot romantisch, en tot helend voor kwaaltjes. Voor €5 kun je al een mooi cadeaudoosje zelf volscheppen met circa 40 scentchips. Ideetje voor moederdag? Op http://www.scentchips.com/ (= de Amerikaanse website) kun je opzoeken waar je de scentchips kunt verkrijgen.

20120508-030941.jpg

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.