Koekjes eten zonder schuldgevoel

Het is al weer een week geleden dat ik de exclusieve koekjes bestelde bij Katie’s Cookies. Een paar dagen daarna kwam ik Katie tegen op de foodymarkt van Taste of Amsterdam, waar haar koekjes rap over de toonbank vlogen. Dus, of de koekjes na dit weekend nog steeds zo exclusief zijn, kan ik niet garanderen.  Wat ik wel kan garanderen is dat ze de lekkerste koekjes zijn die je in Nederland kan krijgen, en dat het concept in ieder geval wél heel uniek is.

Katie’s Cookies zijn kleine koekjes, in omvang zo groot als een bonbonnetje, en ze zitten  in een schattig eco-vriendelijk doosje . De koekjes zijn er in 6 heerlijke en originele smaken:  Chocolate Chip OMG, Gingerbread Sweet & Spicy, Avocado Blimey, Chewy Chocalte Whoa Baby, Pumpkin Holy Moly, Cranberry Orange WTF, Lemon Lekkerding, en Strawberry Shortbread. Mijn persoonlijke favoriet kan ik niet noemen, want ze zijn allemaal even lekker. Dus als je ooit besluit bij haar koekjes te  bestellen, ga dan altijd voor de variety box.

Katie’s Cookies zijn behalve voor jezelf ook een uniek cadeau of traktatie, of als lekkernij op een feestje of bruiloft. Als cadeau kun je er een gekleurd kaartje met eigen tekst bij

laten doen. Voordeel van de koekjes is dat ze allemaal met biologische producten gemaakt worden, klein zijn, en exclusief zijn waardoor je niet gaat snaaien. Het is echt een luxe ervaring en nog gezond ook! Alle koekjes zijn handgemaakt met gebruik van simpele ingredienten. Geen conserveringsmiddelen of chemische smaak- en kleurstoffen. Katie gebruikt echte pompoen, citroen, avocado en aardbeien, en dat proef  je! De smaak is vol en niet te zoet. De koekjes worden door Katie met liefde en zorg gemaakt en die persoonlijke “approach” zie je en proef  je in alles terug.

Ik kan nog veel meer gaan uitwijden over de koekjes, maar je moet ze gewoon zelf een keer proberen. Helaas alleen online te bestellen, maar mijn ervaring is dat je het binnen 1 à 2 dagen leuk verpakt al in je brievenbus hebt.

Het was moeilijk kiezen toen ik de doos opendeed

About Post Author

1 thought on “Koekjes eten zonder schuldgevoel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.