Kauwgum aan je Smartphone

Kauwgum aan je schoen is best wel irritant, maar aan je smartphone  ziet het er heel cool uit. Nee, ik ben niet gek geworden, ik heb sinds kort een iStuck! De iStuck is een cool hebbedingetje voor je iPhone, Android of Blackberry. Het is een zelflklevend silicone standaard in de vorm van kauwgum wat er voor zorgt dat je smartphone in precies de juiste hoek op je bureau blijft staan. Ideaal om filmpjes te kijken. En gewoon cool om te hebben!

30s Magazine is momenteel bezig met het opzetten van een webwinkel. De iStuck zal onderdeel gaan uitmaken van het assortiment.  Heb je interesse in de iStuck en wil je hem alvast reserveren, stuur dan een mail voor een prijsopgave.

Follow my blog with Bloglovin

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.