Een exclusieve muur met ixxi


Ixxi is dé nieuwe trend op het gebied van muren ‘behangen’ of als roomdivider in je huis. Het bedrijf bestaat 1 jaar en is vooral populair om haar Delfts Blauwe ixxi, de pixel ixxi, en Rijksmuseum ixxi. Maar ook de National Geographic ixxi’s vliegen als warme broodjes de deur uit.

Met ixxi maak je in elk gewenst formaat je eigen wallpaper of roomdivider. Dat kan door het uploaden van je eigen foto, of door het kiezen van een beeld uit de beeldenbank van ixxi zelf. Vervolgens ontwerp je een vergroting van je foto of een collage van meerdere plaatjes, je drukt op bestel, en je krijgt de compacte doos, niet veel groter dan een puzzeldoos,  binnen 5 dagen per post thuisbezorgd. Ook internationaal! De 20×20 cm  ixxi ‘kaarten’ kun je heel eenvoudig aan elkaar koppelen met de ixxi kruisjes. Een kind kan de was doen!

Ixxi bezorgt wereldwijd en omdat zij 1 jaar bestaan hebben ze  t/m 24 oktober 2011 een woonmaand actie: 10% korting op elke ixxi o.v.v. actiecode ixxi1jaar. Bekijk dus snel hun website  en haal je eigen ixxi in huis.

ixxi als roomdivider

de pixel ixxi

Trackbacks

  1. […] Een exclusieve muur met ixxi […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: