Ontwerp je eigen Schoenen!

Stel je ziet een paar te gekke schoenen in een modeblad, maar ze zijn voor jou onbetaalbaar of niet te koop in Nederland. Of je hebt een paar oranje schoenen nodig, maar ze zijn nergens te krijgen simpelweg omdat oranje niet ‘in’ is. Twee zusjes in Amerika erkenden dit probleem en bedachten er ook nog een oplossing voor.  Ze creëerden Milk & Honey, een online shop waar je je eigen schoenen kunt ontwerpen. De webwinkel is een grote hit onder Amerikaanse celebrities, maar ook wereldwijd hebben shoe-aholics de webshop inmiddels weten te vinden. Eén van de zusjes, Dorian Howard legt uit: DIY (Do it Yourself) en spullen persoonlijk op maat of naar wens laten maken is momenteel een trend. Bij Milk & Honey spelen wij in op die trend door vrouwen de kans te geven om haar droomschoenen online te ontwerpen.”

De webwinkel is heel eenvoudig in gebruik, en biedt een scala aan keuzes die je kunt maken. Zo kun je kiezen tussen pumps,  wedges, ballerina’s en sandaaltjes. Vervolgens kies je de vorm van de neus (rond, puntig, open-toe), open of dichte hiel, de textuur, het materiaal (leer, patent, nep-leer, zijde, suede), de kleur, de soort hak, en hakhoogte. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt door bijvoorbeeld de hak in een andere kleur te doen, of door het toevoegen van strikjes, randjes, gespen of riempjes. Alles is mogelijk!

Als je geen inspiratie hebt, zijn er diverse voorbeelden of kun je een kant-en-klare schoen kopen uit hun signature collectie. Binnenkort komen zij ook met booties. De schoenen variëren in prijs tussen de $200 en $300, exclusief de shipping kosten. Milk & Honey verscheept internationaal, maar wees er tijdig bij als je bepaalde schoenen nodig hebt voor dat ene feestje, want het duurt wel 6-8 weken totdat je ze in huis hebt.

About Post Author

3 thoughts on “Ontwerp je eigen Schoenen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.