Theedoeken voor elk Seizoen

Leuk om te hebben en te delen zijn de katoenen Tree Towels van Our Workshop. Voor elk seizoen een andere boom. Mijn favoriet is natuurlijk de lente kersenbloesemboom omdat ik nu eenmaal dol ben op bloesem. De herfstboom is een Eik, de zomerboom een sinaasappelboom, en voor de winter een Spar.  De frisse ontwerpen maken de vaat afdrogen een klein beetje leuker. Inlijsten van de doeken kan ook. De doeken zijn namelijk geprint op een riso press, zijn een limited edition (25 drukken), en worden geleverd met een gesigneerd authenticiteits certificaat. Best wel uniek dus. Ze zijn 175mm x 235mm en kosten £15 per stuk excl verzendkosten. http://www.ourworkshop-shop.co.uk

 

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.