Woef en Miauw

Ik heb zelf geen huisdier, maar moet toegeven dat ik zo nu en dan overweeg om een klein hondje te nemen. De laatste paar jaren zijn met name de kleine hondjes behalve trouwe vriendjes ook (in navolging van Paris Hilton en Nicole Richie) heuse fashion accessoires geworden. Er is zelfs een naam voor, opgenomen in het woordenboek: the handbag dog. Voor sommige mensen is hun hond of kat als een kind. De viervoeters worden verwend met de mooiste spulletjes, exclusieve kleding, en krijgen spa-behandelingen. In Amsterdam Oud-Zuid, op de Willemsparkweg, zit zo’n verwenwinkel voor de viervoeters. Vovnjau, wat Scandinavisch is voor ‘woef’ en ‘miauw’,  onderscheidt zich van andere dierenzaken door haar modieuze producten en haar boutique-inrichting.  Het is een echte  boutique met luxe accessoires en fashion voor de  hond en kat. Je ziet er veel hippe accessoires en stylish verantwoorde spullen voor in huis. Mooie leren tassen om je hondje mee te nemen, bling bling halsbandjes, en diva bedjes. Vooral de speeltjes om op te kauwen en mee te spelen zijn gewoon té leuk. Mijn favoriet is de Chewy Vuitton. Eigenlijk zijn ze allemaal gaaf.  Zelfs als je geen huisdier hebt, is deze boutique zeker een bezoekje waard. Er is overigens ook een webwinkel: vovnjau.nl

speeltje Chewy Vuitton

pawda
Barkin Bag
Dog Perignon
Jimmy Chew
Puggs

About Post Author

1 thought on “Woef en Miauw

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.