Elke Maand een GlossyBox

Beautyfanatics zullen hier heel blij van worden….want per november is de internationale hit de Glossy Box ook in Nederland! Van Duitsland tot de U.K., Brazilië en de Verenigde Staten, overal is men er razend enthousiast over. De Glossy Box is een maandelijkse cadeaubox die je voor een abonnement van € 10 per maand krijgt thuisgestuurd. Elke maand zitten er 5 luxe beautyproducten in die je kan testen. Het zijn echter geen simpele massaproducten zoals een basic Nivea crème, of Andrelon shampoo, maar echte exclusieve spulletjes die je wellicht niet zo snel zou proberen. De potjes en flesjes zijn overigens ook geen mini-monstertjes maar riante hoeveelheden. Nu kun je ongedwongen en voor een klein bedrag eerst de producten proberen, en voorkom je dus miskopen.

De Glossy Box wordt zoals het woord al zegt mooi ingepakt in een glanzende doos, met mooi vloeipapier erin en een strikje. Het is dus echt een cadeautje uitpakken elke maand. Het abonnement is ten allen tijde weer opzegbaar. Ook kun je Glossy Dots sparen door de producten online te recenseren en daarmee voor fikse korting sparen. Wanneer je je inschrijft kun je tevens een beautyprofiel aanmaken zodat de Glossy Box producten bevat die aan jouw wensen en voorkeuren voldoen.

Ik ben in ieder geval heel benieuwd en enthousiast en heb mijn eerst Glossy Box besteld.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.