Clizia Ornato Sieraden

Soms kom ik iets tegen wat ik, hoe erg ik het ook probeer, niet uit mijn hoofd kan krijgen. Ik moet en zal het dan hebben. Dat gevoel had ik toen ik de unieke sieraden van Clizia Ornato ontdekte. De sieraden zijn handgemaakte creaties die in Italië in gelimiteerde oplage worden gemaakt. Wat zo bijzonder is aan de sieraden, is dat ze gemaakt zijn van objecten die Clizia tijdens haar reizen verzameld heeft. Zij heeft een passie voor verre reizen en antropologie, en dat is terug te zien in haar ontwerpen.

Bijvoorbeeld haar Kimono kettingen: Kettingen gemaakt met patronen van antieke Japanse kimono’s op een basis van policarbonaat, afgewerkt met fijn kalfsleer, gewaxed leerbandje, kralen van keramiek en massief zilver. Of  de Letters from Japan-armbanden gemaakt van fijn kalfsleer, originele geplastificeerde Japanse postzegels, kralen van zilver of van Murano-glas en Swarowsky kristallen. Ben je meer een ringen-persoon dan zijn er massief zilveren ringen met een Japanse zegel.

Alle creaties van Clizia Ornato worden geleverd met een authenticiteits certificaat en zijn te bestellen via www.neobrera.com. Prijzen variëren van € 120 – € 130.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.