Ik Ga op Reis en Neem mee…

Niets is zo fijn om tijdens de donkere koude winterdagen de zon op te zoeken en te vluchten naar warmer oorden.  Je handbaggage en koffer inpakken kan zo vlak voor vertrek een hoop stress met zich meebrengen, want wat neem je mee, en wat laat je thuis? Ik ga op reis en ik neem mee:

1. Pacifica Solid Perfume

Met de strenge regels rondom vloeistoffen in je handbaggage, is dit een perfecte manier om toch een lekker luchtje mee te nemen in het vliegtuig. De solid parfums van Pacifica zijn de tropen in een blikje. De geurtjes laten je al voor vertrek in exotische sferen komen. Mijn favorieten zijn de Hawaiian Ruby Guava en de Indian Coconut Nectar. Beide zijn lekker fruitig, zwoel en een beetje zoet met een kokosondertoon. De Indian Coconut Nectar heeft ook iets kruidigs in zich wat natuurlijk typisch is voor India. De Tuscan Blood Orange vind ik ook heerlijk ruiken: fruitig en fris. De Persian Rose is een iets zwaardere geur waarin zoals de naam al zegt roosjes de boventoon zijn. Ik zou de Persian Rose als avond parfum gebruiken. Ga je een avondje romantisch dineren dan zou ik de French Lilac dragen vanwege de subtiele bloemige geur. In totaal zijn er 25 geuren dus ik heb ze niet allemaal kunnen proberen maar er is in ieder geval voor ieder wat wils.

Alle solid parfums zijn 100% natuurlijk op soja en kokosnootwasbasis. De blikjes zijn lief decoratief en klein en neem je dus zo mee in je handtas. Voor €12 heb je al zo’n heerlijk geurtje in blik bij Shizo.nl. Bekijk ook eens de website van Pacifica voor meer verzorgingsproducten met een tropisch luchtje.

2. Wild & Wolf vintage-stijl hoesjes

De portemonnee van de Wild & Wolf Keepsake collectie heb ik al een tijdje. En om de collectie compleet te maken heb ik nu ook een paspoorthoesje en mapje voor alle reisdocumenten. Ik krijg ontzettend veel complimenten vanwege het originele design. De plaatjes doen denken aan ontwerpen die populair waren in de Victoriaanse tijd, compleet met de halfpenny rode poststempel. Ideaal om al je reispapieren in op te bergen.

3. Lederen bagaggelabel

De baggagelabel van Dresz hangt standaard aan mijn trolley. Meer voor de show dus, want als ik hem aan mijn koffer voor het ruim zou hangen zou ik hem denk ik nooit meer terugzien. Maar mocht ik mijn trolley ooit vergeten, dan ben ik gedekt. Lees meer over de baggagelabels met leuke teksten in mijn blog Baggagelabels die jou vinden.

4 Strandlaken van PiP

Lekker groot en dik is mijn strandlaken Birds in Paradise van PiP. Tja, wat kan ik er nog meer over zeggen? Ik vind hem gewoon mooi en ben er heel blij mee.

5. Organic Island Lipbalm in een schelp

In de hete zon moet je behalve je huid ook je lippen goed insmeren. Ik heb meerdere lipbalm-merken, maar als ik naar de tropen ga, dan neem ik altijd mijn schelp mee. Waarom? Omdat het  alleen natuurlijke oliën, plant- en fruitextracten en vitamine E bevat en dus extra goed werkt in de hete zon. Organic Island Lipbalm is een Australisch merk. De schelpen zijn 100% ECHT. Het zijn veelal schelpen die miniscuul beschadigd waren en gerecycled en gewassen worden voordat ze gevuld worden met lipbalm. Er zit een knip op om het goed af te sluiten. Je krijgt ze in een handig buideltje zodat ze niet kunnen beschadigen in je handtas. Er zijn verschillende maten en daardoor varieert de uitvoering. De kleinere schelpen hebben geen spiegeltje aan de binnenkant. Je kunt de Organic Island Lipbalm op hun eigen website bestellen of veel makkelijker via shizo.nl

6. Repeat Cashmere Travel Set

Reizen doe je in stijl zeg ik altijd maar. En wie wordt er nou echt warm van die dunne dekentjes die je in het vliegtuig krijgt? Cashmere is één van de warmste en zachtste materialen die je kunt hebben. Bovendien is het super licht en ziet het er ook glamourous uit. De Repeat Cashmere Travel Set is dan ook ideaal om mee te nemen, want behalve een dekentje krijg je er ook een cashmere oogmasker bij. Je vouwt of rolt het zo op en neemt het mee in de speciale draagtas.

About Post Author

2 thoughts on “Ik Ga op Reis en Neem mee…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.