Stijlwijs op reis

Alle insider tips voor de stylish en hippe toerist in New York, Parijs, Londen en Berlijn zijn gebundeld in de luxe pocketboeken-verzameldoos van Taschen. De 4 wereldsteden waren al geruime tijd in woord en vooral mooi beeld te bestuderen in grote, en vooral dikke salontafelboeken. En nu zijn de prachtige boeken dus ook in luxe pocketvorm zodat je ze makkelijk mee kunt nemen in je koffer. Per stad krijg je 3 reisboekjes: één met shop tips, één met restaurant tips, en één met hotel tips. De inhoud van de boekjes is identiek aan de grote salontafelboeken. De hipste en meest exclusieve winkels, lekkerste restaurants en beste hotels worden aanbevolen.

Ik ben vooral erg bekend in London en kan bevestigen dat de tips voor London, écht de hoogtepunten van de stad zijn. En ook de New York en Parijs boekjes hadden veel herkenbare tips die je niet mag missen als je een weekendje op citytrip gaat. De 4 cities verzamelbox met 12 boekjes is verkrijgbaar bij Taschen voor €40

About Post Author

1 thought on “Stijlwijs op reis

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.