Terug in de schoolbanken

Deze retro-design stoelen, krukjes en bureaus van Gambettes zijn helemaal leuk! Geinspireerd op de oude schoolstoelen en -tafels uit de jaren 50-70, en geupdate naar onze tijd door gebruikt te maken van hippe kleuren en fashionable dessins gezien op de catwalk. De houten meubels worden in Europa gemaakt van verantwoord gekapt hout en hebben een stalen frame en gelamineerde finish. Ze komen in 2 maten: voor kinderen en volwassenen. De krukjes zijn ook te gebruiken als bijzettafeltje. Ik heb mijn oog op de barokdessins, mosaic tegeltjes design en bloemendessins laten vallen. En nee, er zit geen kauwgum onder geplakt…

About Post Author

1 thought on “Terug in de schoolbanken

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.