Eau de Toilette met een Persoonlijkheid

Eén van mijn favoriete wijken in London is Soho en het boetiekje wat dan altijd bovenaan mijn lijst staat is de Benefit boetiek aan Fouberts Place. In de kleine, overzichtelijke cosmeticawinkel voel ik mij als een kind in een snoepwinkel. Een scala aan goodies in girly verpakkingen maken mij hebberig. Ik ben dan ook al een tijdje groot fan van hun geurenlijn Crescent Row. Sinds kort is Benefit ook verkrijgbaar in Nederland. Voor mij was het een heugelijke dag om de geuren eindelijk in euro’s te kunnen kopen!

De eaux de toilettes van Crescent Row hebben de namen van vrouwen en vertellen d.m.v. de geur, naam en verpakking een verhaal, want alle doosjes, geillustreerd als zijnde de woning van de dames, zijn uniek en typerend. Op de verpakking wordt creatief beschreven wie de vrouw is die achter de gekleurde deur woont en dit parfum zou dragen. De vraag is welke persoonlijkheid ben jij?

Hun collectie Crescent Row, bestaande uit 7 geuren, is gebasseerd op de hippe huizen van The Royal Crescent in Bath, Engeland. Daar wonen 7 vrouwen à la Sex and the City met een leven vol roddels, verleiding en pleziertjes. Elke naam, geur, de fles en het doosje representeren een andere intrigerende persoonlijkheid. De vorm van de Benefit sprayflesjes is gebasseerd op een vintage cocktailshaker en qua formaat handig mee te nemen in je handtas voor een extra spray gedurende de dag. De doosjes zijn een soort van kijkdoosjes met voorop de deur die je open kunt klappen om het interieur van de dames te bewonderen.

Something about Sofia: oosterse bloemen, bloesem, mango en vanille. Intrigerend en mysterieus met een free spirit. Sofia’s flat is hip met elegante groene muren en moderrne meubels gecombineerd met Aziatische invloeden. Moderne kunst aan de muur, accessoires gekocht in het buitenland, en city chic meubels.

Laugh with me LeeLee: houtige noten, citrus, jasmijn, lily bloesem en amber. Een natuurlijke lichte geur met een klassieke vrouwelijke stijl. Haar interieur is klassiek, stijlvol en shabby chic met veel lichte kleuren, een vogelkooitje en Franse invloeden.

My place or yours Gina: houtig orientaalse noten, pepers, wilde bessen, tonka bonen en patchouli. Flaunt it if you’ve got it attitude. De geur is verleidelijk en sexy. Gina’s huisje is een en al glamourous met roze en zwart in Hollywood stijl.

Lookin’to Rock Rita: fruitig, citroen, freesia, hyacinte, violet, vanille, kokosnoot en sandalwood. Voor het stylish en enthousiaste type die graag de aandacht krijgt. Haar huis is kleurrijk en tropisch, beetje hippie, met veel hout en riet.

Garden of Good & Eva: fruitig en fris met peer, watermeloen, rosebud, jasmijn, violet, musk, cedarhout, sandalwood. Eva is een natuurliefhebster pur sang. Ze zit graag in haar tuin of wandelt graag in het park of op het strand. Een kijkje bij haar binnen leidt je direct naar haar tuin vol met wilde bloemen, een perenboom en gezellige hoekjes om te zitten. Het ultieme geurtje voor de lente en zomermaanden!

So Hooked on Carmella: zoet met limoen, grapefruit, rabarber, vanille, amber, sandalwood, peony, tiare. Een vrouwelijke zoete geur voor een echte warme girly girl. Carmella woont in een vrouwelijk en warm gestijld huis met veel wit en natuurtinten zoals Charlotte in Sex and the City, zware gordijnen en kussens.

Ring my Bella: de nieuwste aanwinst in de collectie, is zoet, verleidelijk, fruit en bloemen, een echte flirt. Met pink rose, lily en daisy, Egyptian jasmine en  peony,: patchouli, vanille en musk. Het interieur is boudoir-achtig met spiegels, lingeriesetjes en dik tapijt.

Welke vrouw ben jij? Om eerlijk te zijn kun je elke dag een ander zijn want duur zijn de flesjes niet . Verbazingwekkend kloppen mijn lievelingsgeuren met mijn interieurstijl en persoonlijkheid want ik koos met mijn neus voor Sophia en Eva, en wissel de 2 dames graag af naar gelang mijn stemming.

Verkrijgbaar bij Sephora‘s shop in a shop in de V&D in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Amsterdam en 8 andere filialen, of in de Douglas parfumerie aan het Spui in Den Haag. 

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.