Posh Picnic

Hebben jullie de nieuwe collectie picnic spullen van Zara Home al gezien? Ideaal voor een posh picnic! Alles is gemaakt van melamine en plastic maar oogt heel chic. Dus snel naar de Zara Home! Heel handig zijn de verschillende rollen afscheurbare stoffen servetten. Zo veel meer klasse dan een rol keukenpapier, nietwaar? En zelfs het plastic picnic bestek is stijlvol vormgegeven.

Tip: Wist je dat er naast een Zara Home in Amsterdam, nu ook een filiaal in Den Haag is? Ga snel kijken en probeer maar eens met legen handen weer naar buiten te komen.

About Post Author

1 thought on “Posh Picnic

  1. Wow, de bordjes met paisley dessin, geweldig. Toch jammer dat meneer Oliemand d’r niet zo van houdt, aan de andere kant maar goed ook, anders zouden we wellicht moeten verhuizen, vanwege alle kleurrijke borden en glazen 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.