iLlustraties voor je iPhone en iPad

Ik ben dol op mooie illustraties en aparte kunst. Ben jij dat ook, dan zijn de standaard wallpapers voor je iPhone en iPad waarschijnlijk ook veel te saai voor je. Nu kun je natuurlijk zelf op zoek gaan naar een mooie foto of een plaatje en dat als wallpaper en screensaver instellen. Maar wist je dat er een speciale website is met duizenden illustraties en artwork van gerenomeerde illustrators, designbureaus, en kunstenaars speciaal voor de iPhone en iPad? Illustrators als Catalina Estrada, Marlies de Vries, Ping Zhu, en Tom Davie bieden op Poolga.com hun werk aan in de juiste resolutie voor je i-gadget. De focus ligt op typographie, grafische kunst, en illustraties. Curators zijn Juan Carlos CammaertLaszlito Kovacs, en Le Marais. Al het werk is gratis te downloaden, en doorzoekbaar op ontwerper. Hieronder een kleine selectie…ik ben bij pagina 30 gestopt…

Catalina Estrada

Chloé Killen

Floship

Luciano Luzano

Peskimo-Synergy art

Ted Carpenter

linker: Daren Newman, rechts: Laura Serra

links: Pawel Jonca, rechter: Loulou en Tummy

links: Paul Bedser, rechts: Valeszki

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.