You’re invited to celebrate my 1000th post!

Pop the cork! Today is my 1000th blog post! Since I started in September 2011 I have written 1000 posts, reviewed many products, tried and tested hotels and restaurants, and created recipes and table settings. So I’m very proud of this accomplishment! To celebrate this I would like to invite YOU to a festive lunch somewhere in January at MOMO Amsterdam, a fabulous and very trendy restaurant serving pan-Asian food. The exact date will be decided with the 2 winners.

How to make a chance? Leave me a comment, telling me you’re favourite blog post and you are in for the draw on Dec 15! Hope to see you soon! And thank you to all my readers for reading my blog and giving me that extra push to keep on going!

1000th blogpost 1000th

6 thoughts on “You’re invited to celebrate my 1000th post!

  1. Hi Louise, als eerste van harte gefeliciteerd met je 1000ste blogpost! Wat een mijlpaal! Leuk om te zien dat je vol passie en enthousiasme blogt! 🙂 Geweldige actie om twee lezers uit te nodigen voor een “meet & greet”. Jouw blogpost “Trend: Tiles http://30smagazine.wordpress.com/2014/10/21/trend-tiles/ viel mij op omdat de tegels mij doen denken aan mijn allereerste trip naar Porto, Portugal. Ik keek daar mijn ogen uit en de huisjes met tegels op de muur te zien, daar werd ik toch wel heel erg vrolijk van. Dus bij deze is dit mijn favoriete blogpost. Veel succes en op naar de volgende 1000 posts! Groetjes, Archana

  2. Gefeliciteerd Louise! Zeker een mijlpaal zeg , 1000 blogs!
    Je recept van de Caribische pompoensoep heeft me geinspireerd ook een eigen variant op pompoensoep te maken. Dus daarom kies ik die blog als jouw leukste blog!

  3. Gefeliciteerd met je 1000ste blog ! Super zeg ! Jouw recept van Caribische pompoensoep inspireerde mij om een eigen pompoensoep recept te bedenken. Dus die blog kies ik!
    Succes met je blogs en op naar de volgende 1000!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.