Éminence huidproducten

De juiste huidproducten, en dan met name gezichtsproducten vinden is een never-ending story. De keuze is zo groot en in de jungle van crèmes, cleansers en gezichtsscrubs beweert uiteindelijk elk merk dat zij revolutionair en de beste zijn. Ik probeer daarom steeds wat anders uit, en als iets bevalt, dan gebruik ik het wat langer totdat ik weer iets nieuws ontdek. Eén van de merken gezichtsproducten waar ik al geruime tijd heel tevreden over ben is het merk  Éminence.

Éminence maakt organic, handgemaakte huidverzorgingslijnen. Het Hongaarse merk dat sinds 1958 bestaat stoelt haar visie op de eeuwenoude wijsheid van Hongaren om verse kruiden, fruit en planten te gebruiken als huis-tuin-en keuken remedies tegen allerlei kwaaltjes.  Er wordt alleen gebruik gemaakt van medicinale planten en kruiden, en natuurlijke producten waar zowel ecologische fans als resultaatgerichte gebruikers heel blij van worden. Alle ingrediënten worden zelf geplukt en gemengd in kleine hoeveelheden waarna ze met thermaal hot spring water tot eindproduct worden geproduceerd.

De producten bevatten geen slechte chemicaliën of dierlijke  toevoegingen als Parabens, Petrolatum, Mineral Oils, Propylene Glycol or Sodium Lauryl Sulfate. Het wordt niet getest op dieren en zit allemaal in ecologisch verantwoorde verpakkingen. Klinkt allemaal heel gezond en bijzonder, en dat is ook echt te merken! Is er dan niets negatiefs te melden? Ja, er is een minpuntje! Het is zo exclusief, dat het alleen verkrijgbaar is in een gelimiteerd aantal spa’s en beautysalons en in enkele Amerikaanse webwinkels. Kom je het dus tegen, sla dan net als ik groot in. Een adresje in Nederland moet ik nog ontdekken, want mijn laatste bulk-inkoop heb ik gedaan bij de spa in het Kempinsky Hotel in Marbella.

Ik kocht daar een cadeauset voor mezelf en een vriendinnetje van mij, de Rose Collection Tube. Een cadeauset prachtig verpakt in een tube gemaakt van boomschors en gevuld met Sweet Red Rose Cleanser, Rosehip & Maize Exfoliating Treatment,  Sweet Red Rose Whip Moisturizer,  Rosehip Whip Moisturizer, Sweet Red Rose Treatment, en Couperose C-Serum. De moisturizer is een rijke crème die je huid lekker zacht maakt. En na het maskertje straalt je huid gewoon!

Éminence heeft nog veel meer lekkere en effectieve producten met fruit, groente en kruiden zoals bijvoorbeeld:  Pear & Poppy Seed Microderm Polisher, Pink Grapefruit Vitality Masque, Garlic and Tomato masque, Blueberry Soy Night Recovery Cream, Mango Night Cream, enz enz. Je zou ze bijna op willen eten!

http://www.eminenceorganics.com/en-US/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.