Natuurlijk wit

Als je mijn blog vaak bezoekt, is het je vast wel opgevallen dat ik ook een aantal favoriete collegabloggers tip op mijn website. Eén daarvan, die ik nu al weer een half jaar volg, is de persoonlijke blog Otchipotchi van Portugese ontwerpster Paula Valentim. Ze blogt veel over de natuur met schitterende en pure natuurfoto’s, over bloemen en kruiden die ze geplukt heeft, en over haar ontwerpprojectjes. En die ontwerpprojectjes zijn heel uniek. Want, Paula Valentin giet natuurlijke voorwerpen als takken en stenen in porselein en maakt er muur- en tafelvaasjes en decoratieve voorwerpen van. De porseleinen stenen imprint ze  met wilde bloemen en kruiden waardoor er een delicaat reliëf in de steen vormt. Ik ben groot fan van haar werk en geniet altijd van de mooie foto’s op haar blog. Simplistisch, puur en natuurlijk.

Al haar ontwerpen zijn verkrijgbaar in de Otchipotchi Shop

Disclaimer: Alle foto’s zijn gemaakt door en eigendom van Paula Valentim en slechts gebruikt ter illustratie en aanvulling op de tekst.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.