Relaxen met een Chillpil

Volgende week is het moederdag. Als je nog niet weet wat voor haar te kopen, dan is dit wellicht een optie. De badproducten van het Engelse merk Bomb cosmetics zijn behalve heerlijk geurend, ook geinig vormgegeven. Zo heb je bijvoorbeeld een doos met chillpillen. De kleine pilletjes bruisen in je bad en brengen je helemaal in de relaxstand. Een lekkere bellini of doos met fortune cookies, een bosvruchten cupcake of een douche cleanser wat lijkt op een cup met ijs. Stuk voor stuk badproducten die een echt cadeautje zijn. Bovendien is alles op natuurlijke basis (essentiële etherische olie) met aromatherapeutische werking en handgemaakt.

Bomb cosmetics is verkrijgbaar in diverse kadowinkels of online op de eigen website of bij de Geur en Zeep shop.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.