Je Broek Binnenstebuiten

Twice as nice, en twee halen, één betalen. Dat moeten de designers van de Blue Lab Reversible Jeans hebben gedacht toen ze deze jeans ontwierpen. Het is dé oplossing voor elke vrouw, want de juiste jeans vinden is voor menig van ons als zoeken naar de holy grail. Dus als je een goedvallende jeans hebt gevonden, dan koop je er meestal gelijk twee van. Ik tenminste wel… Blue Lab speelt daar nu handig op in met de Reversible Jeans: spijkerbroeken gemaakt van dubbelzijdig denim, en een two-way rits en knoopsluiting. Er is slecht één inleverpuntje. De zakken zijn alleen voor de looks maar een kniesoor die daar op let.

De denims komen in een scala aan kleuren, prints, en texturen. Het leuke is dat veel van de broeken een drastisch andere  binnenkant hebben (of buitenkant, hoe je het bekijkt). Ideaal voor de vakantieganger met ruimtegebrek in de koffer, de kluns die altijd morst, of de workaholic die gelijk uit het werk de kroeg in wil duiken. Gewoon je broek binnenstebuiten keren en je hebt een totaal andere look.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.