Papier hier!

Sommige dingen wil je gewoon hebben om te hebben. Ik heb dat met de spulletjes van het Amerikaanse merk PAPAYA!. De producten brengen een glimlach op mijn gezicht, en zijn bovendien erg leuk om te delen en weg te geven. Ze hebben een bohemian-chic-achtige feel, zijn fris met vrolijke ontwerpen, een spectrum aan kleurtjes, en een urban twist. Het leukst zijn de ontwerpen met een inspirerende spreuk erop, en aangezien ik dol ben op bloesem, kan ik mijn hart ophalen bij hun ontwerpen, want dat wordt veelvuldig gebruikt.

In mijn blog Stijlvol in Balans deelde ik al mijn PAPAYA! waterflessen als tip. Vandaag wil ik jullie wat van mijn favoriete spulletjes laten zien van de PAPAYA! papier en kaarten collectie, en de wanddecoraties. Vanwege de verzendkosten vanuit Amerika, heb ik mij altijd weten in te houden. Dat hoeft niet langer, want bij de Nederlandse webwinkel Alles Papier kun je nu ongegêneerd inslaan. En ook al schrijf je nooit meer brieven, en stuur je geen kaartjes meer omdat je alles per e-mail doet, dan koop je het toch gewoon voor de heb, voor ooit als je het eens nodig hebt? Bovendien zijn er ook andere papieren bureau-artikelen zoals super mooie agenda’s, kalenders, notitieboekjes, kaarten in een blikje, muismatjes en cadeaupapier.  Niet alles in de papiershop is van PAPAYA!, ze hebben bijvoorbeeld ook spullen van Happinez en Dolly girl.  Allespapier.nl  is bovendien een heel fijne winkel om rond te snuffelen want al het papier is overzichtelijk gecategoriseerd op gebruik. Zo heb je papier voor kantoor, papier om te kladderen, of papier om op te hangen. Ik zeg: papier hier!

 

 

 

 

 

 

About Post Author

1 thought on “Papier hier!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.