Pili Carrera: voor je kleine prinsesje

Toen ik de lente/zomercollectie van Pili Carrera voor meisjes zag, was ik wel een beetje teleurgesteld dat ik geen dochter heb. Aan de andere kant maar goed ook, want ik had mezelf niet kunnen beheersen. De jurkjes zijn dit seizoen een mix van patronen en contrasterende kleuren. Er zijn vier collecties: New RomanticHappy LemonHippy Chic en Liberty. Pili Carrera is een bekend Spaans merk met 34 winkels wereldwijd. In Nederland wordt de gehele collectie van het merk uitsluitend verkocht bij e-boutique Petit Chic. Eigenaresse van de e-boutique, Angelique, heeft zelf twee dochters die zij graag stijlvol en origineel kleedt. Reden genoeg om de exclusieve webshop te vullen met alleen maar kwalitatieve, unieke Mediterrane merken. Neem snel een kijkje!

About Post Author

1 thought on “Pili Carrera: voor je kleine prinsesje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.