Buzzing brooch

Gisteren was ik weer  bij één van mijn favoriete winkels in Leiden: Thuis bij van Manen. Het zijn 3 winkels in één pand:  Het Vlaamsch Broodhuys, Van Manen aan Tafel, en First Floor Items. Aangezien ik bijna elke zaterdag brood haal bij het Vlaamsch Broodhuys, word ik ook elke zaterdag verleid om bij de andere twee winkels een kijkje te nemen.

Bij Van Manen aan Tafel verkopen ze o.a. bekende designmerken servies, bestek, tafellinnen, keukenaccessoires en badproducten. First Floor Items is een atelier-winkel met allerlei lifestyle producten van bekende en minder bekende designers en vormgevers. Gisteren ontdekte ik deze überhippe porseleinen broches, ketting en ringen van het merk Lammers & Lammers. De sieraden worden gemaakt door twee zussen uit Haarlem. Ze maken gebruik van bewerkte beelden die ze omzetten in porselein, in combinatie met parels, zilver en goud.

About Post Author

1 thought on “Buzzing brooch

  1. Ik had het al snel voorbij zien komen, maar nu eens goed bekeken!

    Helemaal leuk, vooral die met het gele lieveheersbeestje. Hier hou ik wel van, van die aparte dingetjes. Ik vind het merk Lammers&Lammers sowieso erg origineel, zoals die schattige poppetjes

    Fijne avond!

    ps we gaan waarschijnlijk al in juni naar Curaçao, vind het best spannend, mijn eerste verre reis. Oehhh 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.