Shop@holic

Friis Company - Welikefashion.com

De laatse tijd kom ik nog maar weinig de deur uit wat betreft shoppen. Net als velen voor mij, heb ik het gemak van webshoppen ontdekt. Winkels als

Aaiko - Welikefashion.com

Zara, H&M, en Karen Millen hebben behalve de webshop zelfs een fantastische iPhone app zodat je niet eens meer achter de computer hoeft te kruipen om iets te kopen. Ik durf zelfs schaamteloos toe te geven dat ik laatst een jurkje vanuit bed heb besteld…op m’n mobieltje! Maar mijn webshopping-interesse werd pas echt aangewakkerd toen ik een aantal websites ontdekte waar je letterlijk uren kunt shoppen. Keus te over, en werkelijk allerlei hippe merken, allemaal bij elkaar. Als je eens wat anders wilt dan de massa op straat, dan kun je je hart ophalen. Kleding, tassen, schoenen, make up, you  name it. Voordeel is dat je kunt zoeken op kleur, merk, prijs, en model. Gerichter en efficiënter shoppen kan niet!

We Like Fashion

We Like Fashion verkoopt diverse merken waaronder: Supertrash, Aaiko, SNOB, Traffic People, Motel, MBYM, French Connection, Silvian Heach, en nog veel meer. Bij We Like Fashion heb je je items de volgende dag al in huis, mits je voor 18.00 uur je bestelling plaatst. Betaling gebeurt veilig met iDeal, PayPal of Creditcard, en ze leveren ook in het buitenland. De bezorgkosten zijn slechts €2,95 en retourneren en ruilen is toegestaan binnen 14 dagen, maar helaas niet gratis.

Flavia Stoian - Welikefashion.com

Asos

Asos is internationaal een grote hit, en werd vorige maand nog gerecenseerd als één van de snelst groeiende fashionwebwinkels in het blad Grazia. De

Aaiko - Welikefashion.com

winkel is gevestigd in London, heeft meer dan 2 miljoen actieve klanten, en steeg in 2010 met 95% in internationale verkoop, met Nederland als één van de belangrijkste landen. De naam Asos staat voor As seen on screen omdat het begonnen is als aanbieder van gekopieerde celeblooks. Anno 2011 maakt Asos geen outfits meer na. Naast zo’n 800 merken produceren ze ook hun eigen collecties. Voorbeelden zijn Supertrash, Maison Scotch, Cacharel en J Brand. Levertijd is 5-7 dagen, en kost niks. Retourneren en ruilen mag binnen 28 dagen en kost £2,95. Asos heeft ook een iPad App.

Zalando

Bijna dagelijks is er een reclame van Zalando op televisie. En ook ik ben er uiteindelijk voor gezwicht. Inmiddels al heel wat jurkjes en schoenen gescoord op deze klantvriendelijke website. Bekende merken als Esprit, Mint & Berry, Vero Moda, Calvin Klein, St. Martin, Lacoste, Addidas, te veel om op te noemen. Ruilen en retourneren mag en is gratis. Zalando bezorgt gratis binnen 3-5 werkdagen.

Lipsy - Drape dress - Asos.com
Asos tulip dress

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.